15 Μαΐ 2015

Γιατί... ασπρίζει η σοκολάτα -Πόσο επικίνδυνο είναι

type='html'>
Γιατί... ασπρίζει η σοκολάτα -Πόσο επικίνδυνο είναι

Νιώθετε έλλειψη σοκολάτας και ξαφνικά θυμάστε ότι έχετε ακόμη ένα κομμάτι σε μια γωνιά του ντουλαπιού. Την ανοίγετε με πάθος, αλλά βλέπετε ότι έχει άσπρες κηλίδες στην επιφάνειά της. Το δίλημμα είναι να τη φάω ή να την πετάξω; Στην πραγματικότητα…Διαβάστε περισσότερα »

Η λίστα ιστολογίων μου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...